Jeannas Universum

12 september 2010

Jag som ”Modell för en dag”

Filed under: myself and I — Jeanna @ 21:07

Några av bilderna från idag:

Annonser

12 kommentarer »

 1. Grymt! Var när hur gjorde ni detta och vad kostar en sån behandling?
  Kramkram

  Kommentar av Nane — 12 september 2010 @ 23:46

 2. Det är ”The Studio” som har tagit bilderna. De finns på plats i Malmö, Göteborg och Stockholm men denna helgen var som på turné i Kristianstad. Tror dom längre fram i höst skulle på turné till Sundsvall, kanske lite långt ändå ifrån Östersund? I alla fall så blir man blir gratis sminkad och fotograferad och sedan får man själv välja ifall man vill köpa några bilder (men det är inget köptvång). Bilderna kostar (tyvärr) 495 kr st eller så kan man välja att köpa paket. Jag valde det lilla paketet och det kostade 1950 kr för 10 bilder. Valde man att köpa alla 45 bilder kostade det 3600 kr.

  Fast Nane-gumman. När jag har fått hem min studio så kan du komma hem till mig när du är i Blekinge så blir du både gratis sminkad och fotograferad! 😀 😀 😀 (Kan säga att jag har sådana idéer i mitt huvud på bilder jag vill ta på din tatuering på ryggen!)

  Kommentar av Jeanna — 13 september 2010 @ 00:39

 3. jättefina bilder!

  Kommentar av Marina — 13 september 2010 @ 09:25

  • Tack tack.

   Kommentar av Jeanna — 13 september 2010 @ 12:43

 4. Jättefint! Du klär i den där färgen tycker jag och fin sminkning. Min favorit är porträttet överest, kanon!! Och jag gillar när det är ganska hårt beskuret!

  Kommentar av Linnea — 13 september 2010 @ 14:37

 5. Tack! 🙂 Jag gillar också när det är hårt beskuret! 🙂

  Kommentar av Jeanna — 13 september 2010 @ 16:09

 6. Jättefina bilder!

  Kommentar av Petra — 13 september 2010 @ 17:55

  • Tack Petra!

   Kommentar av Jeanna — 13 september 2010 @ 20:39

 7. Det där med spegelbordet gör de ofta, och det blir alltid snyggt! Men fick du inga helfigursbilder? Kan tänka mig att du hade fräsiga skor:)

  Kommentar av Cecilia — 20 september 2010 @ 13:32

 8. Men precis, spegelbordet bland annat används hela tiden! Eller, de körde samma poser och bakgrunder till oss alla, tyvärr. Visst, fotograferna var stressade och hade mycket att göra men tyvärr fungerar inte alla poser de kör till alla människor. Bland annat ombads jag att ställa mig med armarna i kors på en helfigurs bild. Herre min Gud, Cecilia, hur det såg ut! Har man bröst är den posen inte alls bra! (Jag ville sjunka genom jorden när jag såg bilden!)
  Jag köpte bara ett bildpaket med tio bilder och valde då mest bara poträttbilder. Tror bara att det blev två helfigursbilder… Hihi, jag har fräsiga skor men bar ett utav mina tre par jag använda kan klassas som ”fräsiga” tror jag. 😉

  Kommentar av Jeanna — 20 september 2010 @ 13:55

 9. Men herregud, de måste ju ta hänsyn till folks kroppstyper! Särskilt när bilderna är så dyra att köpa. Det finns många poser som inte alls funkar när man har stor byst (eller rumpa), precis som det finns massor av gulliga små klänningar som inte passar… de gör bara bysten ännu större och får en att se ut som en rysk tungviktare.

  Att säga till alla att posera likadant är ju som att ge alla samma kläder att ha på sig. Låter inte klokt:/

  Kommentar av Cecilia — 20 september 2010 @ 14:43

  • Jag håller helt med dig! Tycker det är jättesynd att de körda samma på alla! Visst, allt var roligt och jag hade det trevligt med de andra tjejerna under dagen, men fotograferingen hade kunnat bli bättre (för min del i alla fall) om det hade kunnat ta lite mer tid till det hela och varierat sig. Men visst, jag förstår deras affärsidé och att det inte hade fungerat pga tidsbrist…

   Andra bullar ska det bli hos Studio Jeanna! 😉

   Kommentar av Jeanna — 20 september 2010 @ 16:05


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: