Jeannas Universum

12 oktober 2010

Ibland blir det så fel…

Filed under: Dating — Jeanna @ 16:47

Med tanke på Cecilias kommenter ska jag dela med mig av en nätdejt som gick åt skogen. Detta hände en bror till en av mina vänner. Vi kan kalla killen i fråga för Adam.

Adam hade under en lång tid chattat med en tjej från USA. Bilderna hon hade skickat på sig visade att hon var en blond, ung puddig som Adam uppfattade som väldigt tilltalande. Efter mycket chatt beslutade dom för att träffas och tjejen åkte över till Sverige. -Hon flög till Köpenhamn och tog sedan tåget till den staden där Adam bodde och de hade beslutat att de skulle träffas på tågstationen.

Dagen då tjejen kom stod Adam nervös på tågstationen och väntade på denna tjejen. Tåget kom och gick men han såg inte tjejen hoppa av. Han gick längs med plattformen när han plötsligt hör en amerikansk röst säga: ”Are you Adam?” När han vände sig om möts han av en kraftigt överviktig, tandlös och medelålderskvinna. Till sin förskräckelse inser han då att det är ”den blonda puddingen” men att hon inte alls såg ut som bildrna hon hade skickat. Helst ville han springa därifrån men insåg att han inte kunde lämna kvinnan där så han fick ta med henne hem.

Första natten lägger sig Adam på soffan och kvinnan förstår inte alls hans ovilja av att dela säng med henne. Han bortförklarar del hela men väcks senare på natten av att hon försöker krypa ner i soffan med honom iklädd enbart en genomskinligt och sexigt nattlinne. Stackars Adam fick panik och bad sedan kvinnan åka hem. -Hon förstod inte alls varför.

Ibland blir nätdejter bara så fel!

Annonser

4 kommentarer »

 1. Jag bara inte låta bli att skratta lite.. hon hade ju faktiskt åkt ändå från USA.. =D helt sjukt och göra det faktiskt. Det är ju inte grattis direkt heller.

  Kommentar av Linnea — 12 oktober 2010 @ 20:44

  • Hihi, och det var meningen att hon skulle ha stannat i TVÅ VECKOR! Jösses! Men, varför skickar men sådana helt missvisande bilder? Trodde kvinnan att hon skulle vinnan över ”Adam” ändå med sin personlighet?

   Kommentar av Jeanna — 14 oktober 2010 @ 13:51

 2. Hehe det va riktigt kul. Kom på och tänka på en kille som jag pluggade med, han hade träffa ngn rysk tjej på internet. De pratade några ggr och sen bokade han flyg till Ryssland. En heeel vecka. När han kom tillbaka så var han helt deprimerad. Det var nog inte riktigt som han hade tänkt 😉

  Kommentar av Petra — 13 oktober 2010 @ 18:03

  • Hihi, vad tragiskt egentligen! Usch, så hemskt!

   Kommentar av Jeanna — 14 oktober 2010 @ 13:51


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: