Jeannas Universum

16 oktober 2010

I will try to surrender

Filed under: Emotions, Thoughts, Uncategorized — Jeanna @ 00:10

Jag ger inte upp, jag har bara beslutat att försöka överlämna mig själv till ödet, Gud, tron, Kismet, the Secret; Kalla det vad ni vill.

Magont, nervositet, pirr… Inget kommer att förändra utgången så jag har valt att försöka låta bli att känna så och bara låta ödet har sin gång trots att jag nu har en bitterljuv känsla inombords. Men hade ni tittat in genom mitt fönster i eftermiddags hade ni fått se mig skrika rakt ut, springa ifrån datorn och sedan hoppa och dansa en stund på golvet! (Tror aldrig jag har gjort det någon gång innan?) *Ler* Då var jag glad och upprymd, jag trodde att jag inte längre var med i spelet…men jag hade tydligen fel. Om jag fortfarande har en chans att nå ändra fram vet jag inte, men tanken på att inte göra det smärtar otroligt mycket! -Jag har aldrig velat ha något så här mycket!

Trots allt sitter jag nu här igen och är något orolig och smått nojig? Jag analyserar allt sönder och samman, varenda liten detalj. Gör det någon nytta? -Nej, jag blir bara nojig? Och varför gör jag då det? -Troligen som en försvarsmekanism. Jag försöker intala mig själv att låta bli, att det ligger utanför min kontroll och i nuläget kan jag inte ändra eller styra en förbannade sak. Det spelar ingen roll hur mycket jag än vill… Jag är maktlös.

Men imorgon ska jag skärpa till mig, jag har beslutat mig för det. Jag ska försöka låta min ödestro ta överhand och leda vägen.  Universum erbjuder mig ett av de största testen och jag beslutar för att omfamna den istället för att hata den.

What will be, will be… Är det inte meningen att jag om x antal månader ska stå ensam kvar som vinnare, så var mitt liv helt enkelt ämnat för något annat, hur många tårar jag än kommer att fälla och hur ont det än kommer att göra.

Och vad är priset som ensam vinnare? – Allt jag någonsin har velat ha…

God, I surrender to you…

I put my faith in you…

Lead the way…

Annonser

6 kommentarer »

 1. Vad det än gäller så hoppas jag verkligen att du får priset som är allt du någonsin velat ha! 🙂 Du förtjänar det alldeles säkert! Jag hejar på dig!!! 🙂 KRAM

  Kommentar av Susanne — 16 oktober 2010 @ 09:05

  • Aaawww, tack vännen! 😀

   Kommentar av Jeanna — 16 oktober 2010 @ 12:28

 2. Vad spännande det låter! Jag håller tummarna för jag vill veta mer! 😉 Nä då, jag håller tummarna oavsett! =D

  Kommentar av Linnea — 16 oktober 2010 @ 18:01

 3. Det ÄR jättespännande! 😉 Och tack för att du vill hålla tummarna för mig! Jag kommer förmodligen framöver att skriva mer om det på bloggen men just nu, de närmaste veckorna (eftersom de är de mest avgörande tror jag), vill jag hålla det lite hemligt.

  Kommentar av Jeanna — 17 oktober 2010 @ 02:07

 4. Du kunde varit på mässan och pratat med Energikvinnan Gunilla så kunde hon gett dig vägledning till vad det nu kan vara. 🙂 Lycka till!

  Kommentar av Cissi — 17 oktober 2010 @ 20:54

 5. Tack Cissi, men jag tror nu att jag har funnit min egna vägledning. Både igår och idag har jag mått riktigt förbaskat bra över situationen och jag har lämnat det åt ödet! 🙂 Är det ämnat att bli mitt så är det…

  Kommentar av Jeanna — 18 oktober 2010 @ 15:20


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: