Jeannas Universum

18 oktober 2010

Någonstans i Neverland…

Filed under: Emotions, Uncategorized — Jeanna @ 17:01

Jag gav mig själv åt ödet, jag slutade tänka, älta och oroade mig. Jag slutade känna nervositet och att ha magont…och det gav resultat: Den första natten, då mitt liv låg i ödets händer,  trädde jag  in i Neverland med ett kalrt sinne.  Och mellan denna vakenhet och sömn, fick jag en uppenbarelse. -Jag vet nu vad mitt nästa drag ska vara: Jag kommer att tänka utanför ramarna på ett kreativt sätt… (Det är nästan så att jag klappar mig själv på axeln, för detta är på gränsen till genialiskt, tror jag…)

Så, jag vet vad jag ska göra och hur jag ska göra det, men jag saknade fortfarande ett ledmotiv. Hela dagen igår har jag vändt ut och in på alla tänka bara låtar i mitt huvud men inte hittat vad jag har sökt: Texten måste stämma samt rythmen och stämningen på låten.  Så nyss gjorde jag en sökning på en låt i ett helt annat syfte, och vad fick jag på förlag? -En låt som inte alls hade med saken att göra, men den stämde perfekt till mitt projekt. Jag har hittat låten! -Den perfekta låten!

Än så länge har jag ödet på min sida och resten återstår att se. Aningen kommer mitt bidrag att tas emot med öppna armar och med ett stort leende, eller så kommer det att hatas: Det finns inget mellanting. Vi får helt enkelt se om ett par veckor hur dommen lyder, och fram tills dess ska jag jobba med mitt lilla projekt: Det är vinna eller försvinna som gäller den här gånger: Jag kommer att lämna ett djärvt bidrag som gör att jag inte kommer att få en andra chans… Men jag satsar hellre allt, och våga stå ut, än att bara satsa halvdant.

Annonser

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: