Jeannas Universum

18 november 2010

Kommentarer och tjaffs

Filed under: Blog, Friends — Jeanna @ 08:51

Vänner, ni får skriva saker på min blogg om ni undrar saker och ni behöver inte ringa och/eller skriva mail till mig om ni har frågor! Och vill ni kommentera saker är det fritt fram att göra det här på bloggen!

*Pustar* Detta är anledningen tillvarför jag tycker det är lättare att ha killkompisar (ja, så länge de inte försöker få en i säng iallafall) och jag tycker allt detta är B! Dels menar jag själva tjaffsen och dels alla nyfikna förfrågningar runt omkring. -Det är bara tjejer som håller på så här och jag tycker det är både barnsligt och uttröttande! -Aaahhh!

Men eftersom nu förfrågningarna har dykt upp får jag väl ta en stund till att förklara allt; När nu alla redan känner till B får jag väl skriva om A också och sedan vill jag inte hålla på att tjaffsa om detta längre för jag pallar f-a-n inte med det!

Okej, bakgrunden till gårdagens tjaffskommentarer är följade:

En kompis hörde av sig igår och undrade över ett inlägg på en blogg (som jag inte läser längre sedan flera månader tillbaka) som handlade om mig; Ett inlägg där ”jag spyddes galla över” (hennes ord inte mina) och hon undrade vad som nu hade hänt och vad jag hade gjort skribenten till detta inlägg. Jag förstod inte alls vad hon menade och tog mig en titt på denna blogg.

På bloggen stod några rader om att skribenten hade varit inne på en fd kompis blogg och blivit irriterad på saker som hade skrivits på den. Att hon kände att författaren till denna bloggen skrev saker bara för att irritera henne och hon undrade om ifall det bara var hon som förstod att det var henne hon skrev om? Vidare påstod hon att så fort hon hade skrivit om foto dök det upp inlägg om fotografering på denna blogg och hur duktig denna bloggaren utgav sig för att vara på det osv…

En ”fd kompis”, som har en blogg och som fotograferar… Det lät helt klart som mig (vilket både tjejen som tipsade mig och jag tolkade det som) så jag skrev en kommentar till detta inlägg. Min kommentar kan kortfattat beskrivas som att jag bad skribenten förklara vad hon refererade till eftersom jag inte alls förstod vad hon menade? -Vilka inlägg hade jag skrivit om henne? Och vad skrev jag för att irritera just henne? (För jag har verkligen inte alls skrivit en enda sak om denna tjej på min blogg och absolut inget riktat till att få henne irriterad.) Vidare skrev jag att om vi nu hade skrivit om foto samtidigt på våra bloggar var det en slump eftersom jag inte läser hennes blogg. Jag påpekade att jag inte ens viste att hon hade börjat fotografera men tyckte det var roligt och önskade henne lycka till med detta. Jag påpekade att jag dessutom aldrig någonsin hade påpekat att jag är en duktig fotograf men att jag däremot påstått att jag egentligen inte visste vad jag höll på med. Jag fortsatte med att jag däremot på min blogg hade höjt Susannes bilder till skyarna. Jag skrev att jag inte hade något emot att hon skrev illa saker om mig och att hon fick göra det hur mycket hon ville samt att hon även fick använda mitt namn om det var så. Men skulle hon göra det skulle hon då skriva saker som var sant. Jag avslutade allt med att skriva att om det jag nu skrev på min blogg irriterade henne så kunde hon ju sluta läsa min blogg…

Vad som sedan hände känner ni alla till eftersom alla de kommentarerna som utbytters mellan mig och denna författare till inlägget går att läsa här på min blogg. (Dock plockades min kommentar bort från hennes inlägg och jag förstår inte alls varför?)

Detta är det sista jag kommer att skriva om detta får jag är så jäkla trött på det! Men nu är allt förklarat så punkt slut!

Annonser

6 kommentarer »

 1. vad ni tjejer håller på! fattar att du tröttnar.

  Kommentar av Anonym — 18 november 2010 @ 10:14

 2. Ja, vi tjejer är väldigt duktiga på sådant här! Det är därför som jag har anslutit mig till er killar om kvällarna/nätterna, för då slipper man sådant här! 😉

  Kommentar av Jeanna — 18 november 2010 @ 11:08

 3. Håller med dig Jeanna. Det kan vara så tröttsamt med tjejer ibland. Det är nog därför jag trivs med att jobbar inom ett mansdominerat yrke, man slipper helt enkelt sånt där 😉

  Kommentar av Petra — 18 november 2010 @ 19:08

  • Det låter som ett väldigt smart drag tycker jag, Petra! 🙂

   Kommentar av Jeanna — 18 november 2010 @ 19:22

 4. ja du Jeanna! suck säger jag bara!
  Vad man än gör eller skriver så är det någon som missuppfattar eller känner sig träffad…det är inte lätt!

  Hoppas du får en bra helg med Lady Gaga ser fram emot bilderna du säkert lägger upp! =)
  Kram

  Kommentar av Marina — 19 november 2010 @ 06:42

 5. Aaaahhhh!!!!, hade jag lust att skrika i förgår. Nu skiter jag i vilket… 😉

  Tack tack! Bilder kommer när jag hinner…
  Kram.

  Kommentar av Jeanna — 20 november 2010 @ 03:19


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: