Jeannas Universum

14 februari 2011

Happy Valentine´s day!

Filed under: Gifts, Love — Jeanna @ 21:18

Jag befinner mig i landet som vet hur man firar Allahjärtansdag! I Usa passerar inte denna dagen utan att märkas! Vart man än går påminns man idag av att det är alla hjärtas dag!

I rent studiesyfte promenerade jag bort till ett köpcenter idag och bara satt och betraktade människor och jag kunde inte låta bli att fyllas av lycka. Nästan alla människor som passerade mig hade en allahjärtansdagpresent i famnen och ett leende på läpparn; Till sin partner, barn, förälder eller vän. Choklad, blommor, smycken, kort, gosedjur, ballonger…det fanns en salig blanding att välja på och utbudet denna dag i detta land är kollosalt.

Kommersiellt skit kanske vissa utav er tycker och/eller att det inte ska behövas en speciell dag för att uppmärksamma de man håller kära. Kan kanske tillviss del hålla med, men…

-De flesta utav oss är INTE bra på att deklarera för sin omgivning att de är älskade och eller vad de betyder för en. (Jag vågar dock påstå att jag tillhör undantaget.) Så om inte denna dagen fanns då man uppmärksammar sina nära och kära, hur många hade spontant gjort det vid ett annat tillfälle?

-Firar man inte denna dagen med argumentet att det inte ska behövas, anser jag att man då heller inte behöver fira dagar som mors-eller farsdag  och liknande (det är ju samma sak).

-Sist men inte minst: Ett kort, ett mms, en tanken eller vad som helst denna dag till en när och kär gör faktiskt att den personen känner sig ihågkommen och lite speciell och varför kan man inte unna någon det? (Jo, tyvärr känner jag lite så… Har denna dagen passerat och en viss given person inte har blivit ihågkommen av någon tycker jag att det är lite tråkigt.)

JAG VÄGRAR ATT VÄGRA ALLAHJÄRTANSDAG!!!

-Mina närmsta har jag skickar riktiga kort till.

-Till alla som jag vet läser min blogg har jag skickat digitala allahjärtansdagkort till (ja till nästa alla iallafall); Som ett litet ”tack” för trogen läsning och att jag inte tar deras besök för givna.

-Mina nära och kära har jag köpt presenter till; Inte för att jag behöver köpa presenter till dom eller att de förväntas sig det utan för att jag vill!  Pojken min har fått två olika sorters allahjärtansdaggodis samt att jag nu i helgen bjuder honom på en långweekend till New York City. Och till resten av min familj har jag köpt annat, vill inte säga vad dock ännu eftersom de inte har fått dom men jag ska säga så här mycket:

Bland presenterna finns saker från Eddie Bauer, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Lindt, Clinique och Nine West med mer…

Anyway…

Till er som förgyller mitt liv hoppas jag att ni vet att jag håller av er!

Till min familj och närmaste vänner hoppas jag att ni vet att ni är älskade!

Tankar och kramar till er alla  och tack för att ni väljer att vara delaktiga i mitt liv!

I LOVE YOU ALL!!!

Lämnar er med lite bilder på allahjärtansdaggåvor från en viss given affär. (Jag tog bara på gosedjuren iofs för jag tyckte de var så söta.)

Annonser

8 kommentarer »

 1. Glad alla hjärtans dag. Kram på dig =)

  Kommentar av jenna — 14 februari 2011 @ 21:21

  • tack detsamma, gumman! 🙂

   Kommentar av Jeanna — 14 februari 2011 @ 21:44

 2. Kommentar av Susanne — 15 februari 2011 @ 18:09

  • Love right back! 😀

   Kommentar av Jeanna — 16 februari 2011 @ 02:45

 3. Jag älskar alla hjärtans dag även om det är kommersiellt så jag vägrar också att vägra alla hjärtans dag. Stor kram!!

  Kommentar av Anna — 15 februari 2011 @ 20:54

 4. Bra Anna! Visste väl att jag kunde räkna med dig! Vi bildar klubb. (Sedan har vi visserligen vatten på kvarnen av att vi båda har romantiska pojkvänner, men…det är vi väl värda!)
  KRAAAAAMMM!

  Kommentar av Jeanna — 16 februari 2011 @ 02:47

 5. Ja visst är det underbart :)) jag fick en mycket mycket bra alla hjärtans dag med både mannen min och dottern , tyvärr blev jag magsjuk morgonen efter men men nu är jag på benen igen. KRAM

  Kommentar av Anna — 17 februari 2011 @ 20:36

  • Vad tråkigt att du blev sjuk med fantastiskt att du fick en underbar dag med mannen din och dottern! 🙂 KRAM!

   Kommentar av Jeanna — 21 februari 2011 @ 14:50


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: