Jeannas Universum

27 maj 2011

Äpplet faller inte långt ifrån trädet

Filed under: Family — Jeanna @ 09:20

När jag ändå är hemma hos mamma och rotar i gammla fotoalbum kan jag inte motstå att lägga upp lite bilder på Jamie som liten: Lukas och Jamie är/var så förbaskat lika varandra som små!


Jag, Jamie och pappa hemma hos farmor och farfar.


Julfirande hos farmor och farfar året efter.

Midsommarfirande i Svängsta.

Semester i Danmark.

Annonser

8 kommentarer »

 1. Härligt med gamla fotografier! Brukar rota i sådana lådor hemma hos mamma o pappa… 🙂

  Kommentar av Anna — 27 maj 2011 @ 11:59

  • Visst är det! 🙂 Det är kul att både leende minnas tillbaka till svunna tider och/eller att skratta åt hur tusan man såg ut en gång i tiden.
   A berättade föresten att du hade varit hemma under Påsken och ni plus M hade varit ute och ätit. Synd att jag inte var hemma och kunde göra er sällskap men jag hänger gärna på en annan gång. 🙂

   Kommentar av Jeanna — 27 maj 2011 @ 19:12

   • Ja, man kan verkligen få sig en hel del goda skratt! På tal om fotografier har jag faktiskt ett på dig från någon fest hemma hos mig. Du skrattar så härligt på det kortet att jag blir glad varje gång jag tittar på det… 🙂 Ja, det hade varit kul!

    Kommentar av Anna — 27 maj 2011 @ 20:38

    • Hihi, har du? Vad kul! 🙂 Jag har med en del bilder på våra fester på den gammla goda tiden. Hade varit kul att träffas och titta på gamla bilder någon gång.
     Usch, så här i efterhand tycker jag synd om dig och dina föräldrar som alltid fick ha oss inne i Karlshamn innan vi skulle ut!

     Kommentar av Jeanna — 28 maj 2011 @ 08:04

 2. Mmm, lite synd om dem! 🙂 Jag minns att du vid ett tillfälle drack whiskey blandat med hallonsoda… Hahaha! Fy, vilken mix! 🙂

  Kommentar av Anna — 28 maj 2011 @ 09:59

  • Jo, det var synd om dom! Jag kommer ihåg när ni fortfarande bodde kvar på Kungsgatan och en viss tjej (börjar på J, inte jag dock) lite lulligt snubblade ner för trappan och slog sig. -Din mamma var lite smått förfärad. (Hade jag med varit ska jag säga.)

   Ja du Anna, den där blandningen var fruktansvärd, fast…det var faktiskt inte hemma hos dig utan hos Magdalena. (Nu ska fröken Jeanna öppna upp minnenas nationalencyklopedi och berätta.) Det var i början på 1998 och Magda hade fest. (Eller, det måste ha varit i början på mars det året för innan festen hade jag tittat på premiären på videon ”Frozen” från Madonnas album ”Ray of light”. Frozen har jag för mig var den första singeln från det albumet och det släpptes i början på mars samma år som jag tog studenten, dvs 1998.) Hur som helst, Magda hade fest och det var en sådan fest då alla stannade kvar och ingen gick ut. Magda hade M.R. där (ska inte nämna några namn öppet men killen hon träffade på min 20-års fest) och den kvällen var även ”Johankvällen” hemma hos Magda. (Återigen, nu ska vi inte skriva öppet namn och händelser men ni som var där minns säkert en fest hos Magda, någon som hette Johan och vem som hade sex med vem och var och hela faderullan…) Minns jag rätt hade jag en mörkblå topp på mig och rutiga byxor på den festen…. Det var Jeannas-whiskey-och-hallonsoda-kväll det! 🙂 (Anledningen till att det blev just den kombinationen var för att jag inte hade tänkt dricka den kvällen men ångrade mig innan festen och då fanns det inget annat hemma än just whiskey och hallonsoda så det fick bli det jag tog med mig.)

   Ett litet tillägg till alla er som inte kände mig på den tiden: En gång i tiden så drack Jeanna när hon gick ut (dvs inte som nu då hon till 99% håller sig nykter) och det brukade alltid hända en massa roliga saker. Lite senare slutade jag dricka alkohol och en av mina vänner bönade och bad att jag skulle dricka igen för ”det hände inget roligt längre”. *Skrattar* Ja jösses vad roligt man hade på den tiden alltså!

   Kommentar av Jeanna — 28 maj 2011 @ 19:10

 3. Vilket superminne! 🙂 Jag minns iförsig oxå trappincidenten… Hahaha!

  Kommentar av Anna — 29 maj 2011 @ 09:31

  • Mitt minne är ju lite ovanligt på det sättet… Jag har ju en jäkla förmåga att komma ihåg småsaker så därbara.

   Kommentar av Jeanna — 29 maj 2011 @ 19:39


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: