Jeannas Universum

18 november 2011

Pumpkin Carving Party

Filed under: America, Friends, Party, Seasons — Jeanna @ 06:36

Lördagen helgen innan Halloween blev jag och B hembjudna på ett Pumpking Carving party i Agawam hemma hos en av B´s jobbarkompisar. Så kul! Vi var en massa människor i olika åldrar som dök upp och fastän det var en lördag drack inte en enda människa någon alkohol (sådant gillar ju jag!).

Festen började kl 15.00 på eftermiddagen och när vi kom dit började vi med att äta. Det var knytkalas och en massa god mat fanns att välja på. Allt ifrån italienska köttbullar i tomatsås till Mac & Cheese till bröd som gjorts på öl (mumma gott). Till efterrätt fanns även en hel del smaskigt att välja på, allt från kakor, till eclairer till cake pops. Mumma!

Efter maten gick vi alla ut på baksidan av huset och började karva våra pumpor. (Det var här som jag karvade min Lieman.) När vi var klara radades pumporna upp längs med staketet och det såg så fint ut. Senare på kvällen tändes en eld och vi gjorde smores (grillade marshmallows och en bit choklad klämd mellan två grahamskex) samt att vi drack varm äppelcider (amerikansk sådan vilket inte alls är som svensk). Allt mer folk droppade in efter hand och karvade sina pumpor som som mest måste vi ha varit ca 45 st där.

Det var en sådan mysig kväll och jag älskar som sagt att inte en enda människa drack alkohol, inte ens öl. Jag blev rejält inspirerad till att ha en egen Pumpkin Carving Party nästa år (om jag nu är hemma).

Annonser

2 kommentarer »

 1. Håller helt med dig Jeanna, det är verkligen trist att det blivit så i Sverige till stor del – det ska alltid drickas alkohol… Jag tycker det ser jättetrevligt och mysigt ut!

  Kommentar av Linnea — 19 november 2011 @ 22:52

  • Ja, visst är det trist! 😦
   Det var jättetrevligt och mysigt och det inspirerade mig som sagt till att själv kanske ha något liknande nästa år. 🙂

   Kommentar av Jeanna — 22 november 2011 @ 03:04


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: